• Helaas verloren, maar trots op eigen spel

Gemaakt door: Vivianne Bah

Het was een mooie zaterdag ochtend, en op die dag hadden we een wedstrijd tegen Veenwouden B1.
    De eerste wedstrijd tegen hen hadden we verloren. Deze wedstrijd ging al een stuk beter. In de eerste helft maakte Veenwouden een doelpunt. Kvl had heel veel mooie acties, alleen gingen ze er gewoon niet in. De tegenstanders hadden het best moeilijk om te scoren, want we zaten namelijk goed te verdedigen! Wij probeerden ons best te doen om te scoren. En ja hoor, Rudmer maakte een
    mooie afstandsschot. Hij had een hele lange heer waardoor het moeilijk voor hem was maar het is hem gelukt. Later aan het eind van de eerste helft maakte Elise een mooie doorloopbal en die zat, alleen telde die helaas niet door het snijden . In de eerste helft stond het 4-2 voor Veenwouden.

De tweede helft begon en al snel begon Veenwouden te scoren, de verdediging deed nu extra hard hun best. Jason die maakte veel schoten alleen zaten ze er net niet in. Na een paar keer schieten zat die er eindelijk in, en al snel maakte Jason er al weer een. De stand was nu 7-3 voor Veenwouden. Ook kreeg Marije een vrijebal mee, ze natuurlijk heeft ze gescoord. Hierdoor stond het 7-4.

Helaas heeft Kvl verloren met 10-4. Maar we waren niet teleurgesteld, we waren trots dat deze