• Achter de feiten aan gelopen

Door Esther Veenstra

Een Midweek wedstrijd op de vrijdag.
    Op naar de Veenhoop om te spelen tegen Altijd Kwiek. Het is wel even zoeken (hoe groot is Friesland eigenlijk?) maar aangekomen op de plaats van bestemming zagen wij een mooie accommodatie met kunstgras.
    Onze eerste competitiewedstrijd was Altijd Kwiek ook de tegenstander. Verloren met 9 - 12.
    Maar ......... spelen op de vrijdag en met de start van de Herfstvakantie was het een hele uitdaging voor Griet om een team samen te stellen. Zoals gewend van Griet is het allemaal gelukt.
    Met super sub Jappie naast jonge hond Erwin werd er gestart. Altijd Kwiek startte heel sterk. En na een minuut of 10 stonden wij met 4-0 achter. Vele schoten en kleine kansen van onze kant monden te weinig uit in een doelpunt.
    Met als resultaat een ruststand van 9-4.
    Ook de tweede helft gaf een zelfde beeld. De stand van de deze helft was 7-5.
    Met een eindstand van 16-9 hebben we eigenlijk de gehele wedstrijd achter de feiten aan gelopen.
    Komende woensdag alweer onze laatste veldwedstrijd voor de zaalcompetitie. Graag willen wij afsluiten met een overwinning.
    SUPPORTERS zijn van harte welkom om 19.30 in Hempens om ons naar de overwinning te schreeuwen.